Verv en venn i dag – sammen er vi sterkere

Help

Som medlem i Dysleksi Norge får du mange fordeler. Og jo flere medlemmer vi har, jo større slagkraft får vi – jo mer kan vi utrette.

Tekst: Kathrine Ruud Elster
Foto: iStock og Kathrine Ruud Elster

500 000 mennesker i Norge har enten dysleksi, dyskalkuli eller spesifikke språkvansker, eller en kombinasjon av disse. Det betyr at alle kjenner noen som har slike vansker. Ved å bli medlem av Dysleksi Norge støtter du vår kamp for å gjøre samfunnet litt bedre. Vi får for eksempel mer statsstøtte jo flere medlemmer vi er.

Som medlem kan du selv få hjelp og støtte av oss, og du bidrar til at vi kan hjelpe andre. Dysleksi Norge har mange lokallag over hele landet, og der kan du bli en del av et sosialt nettverk og delta på hyggelige aktiviteter. Når du blir medlem hos oss, får lokallaget ditt mer penger til å gjennomføre aktiviteter i ditt område, i tillegg til at Dysleksi Norge blir sterkere.

En bedre skolehverdag

Derfor er det også viktig at du verver. Hvis du verver medlemmer i ditt område, blir altså lokallaget der mer slagkraftig.

– Å melde meg inn i Dysleksi Norge har vært en av de beste beslutningene jeg har tatt. Det har latt meg møte mange utrolige mennesker. Jeg har møtt personer som klarer å forandre den tristeste dag til en fantastisk dag. Og det har smittet over på de lange, tørre dagene på skolen, sier Daniel Lie (18), som i dag er aktiv i Dysleksi Ungdom.

Vi blir veldig glade når vi klarer å hjelpe medlemmer, og vi håper alle vil fortsette å støtte oss, også etter endt skolegang, slik at vi får muligheten til å hjelpe mange flere.

Det finnes altså mange gode grunner til å bli medlem. Hjelp oss å vokse – verv en venn i dag!

– Det er ingen ting som gleder meg mer enn tilbakemeldinger fra medlemmer som har fått god hjelp, sier generalsekretær Caroline Solem.

Send denne linken til noen du kjenner: Bli medlem – du får mange fordeler!

MEDLEMSFORDELER:

Som medlem i Dysleksi Norge får du blant annet være med på mange morsomme aktiviteter og lærerike kurs, og du får rabatter på ulike bøker:

Les mer: