Hvorfor må jeg logge inn?

Help

Hvorfor får jeg beskjed om å logge inn?

Deler av innholdet på Dysleksi Norges sider er forbehold medlemmer. Vi har to typer medlemskap: medlem (privatperson) og fagmedlem. Les mer om medlemskapene under.

Hvorfor får jeg ikke tilgang?

For å lese innhold som er merket med fagmedlem, må du ha medlemskapet fagmedlem. For å få tilgang til innhold merket med medlem, så må du ha medlemskap for privatpersoner.

Hvordan får jeg innlogging for fagmedlem?

Du må ta kontakt med skolen eller instutisjonen du tilhører slik at de kan generere innlogging for deg. Spør oss gjerne om hjelp hvis du har behov for det.

Har du andre spørsmål angående fagmedlem eller medlemskap kan du ta kontakt med oss på fagmedlem@dys.no.

Ulike typer medlemskap

Dysleksi Norge er en medlemsorganisasjon for personer med lese- og skrivevansker, matematikkvansker og språkvansker. Også skoler og andre faginstanser kan være medlem, og vi ønsker å lage et enda bedre tilpasset innhold til denne gruppen også. Derfor har vi to ulike typer medlemskap du kan velge mellom.

Medlem (privatpersoner):

Som medlem i Dysleksi Norge støtter du opp om vårt arbeid for å sikre rettighetene til alle med lese- og skrivevansker, matematikkvansker og språkvansker. Du får en rekke fordeler ved å være medlem, blant annet gratis rådgivning. Du får medlemsmagasinet vårt Mestring fire ganger i året, pluss at du kan lese magasinet digitalt på nettsidene våre. I tillegg får du tilgang til en rekke relevante artikler, webinarer og videoer.

Medlemskapet er altså tilpasset deg som ikke er fagperson. Her kan du bli medlem.

Fagmedlem:

Fagmedlemskap passer for skoler eller andre faginstanser som trenger kompetanseheving om lese- og skrivevansker, matematikkvansker og språkvansker. Alle ansatte får mulighet til å opprette en egen bruker for å logge seg inn på sidene våre. Det betyr enkel tilgang til kompetanseheving for alle lærerne – ikke bare spesialpedagogisk koordinator eller noen få utvalgte!

I Fagmedlem får du tilgang til fagstoff som er godt forankret i faglig teori, men samtidig praksisnær og relevant for dagene dine i klasserommet. Vi strømmer ett webinar i måneden. Du kan også når som helst se webinarer som er sendt tidligere, i opptak. Du får også tilgang til en digital utgave av medlemsmagasinet Mestring og andre relevante ressurser.

Medlemskapet er altså myntet deg som er fagperson, eller tilknyttet en faginstans. Her kan du bli fagmedlem.