Startet flyvende sirkus

Help
Tor Jørgen
Tor Jørgen Kramprud Arnesen

Denne artikkelen er mer enn to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Tor Jørgen er målbevisst, og har aldri latt seg stoppe av utfordringer. Da han slet på skolen bestemte han seg for å satse på det han kunne – å lage mat. Han drømte om å bli en del av det norske kokkelandslaget, og dro like så godt inn til Oslo og fikk innpass hos dem.

– Jeg begynte ved oppvaskdisken mens jeg lærte alle triksene av landets beste kokker, sier K. Arnesen.

35-åringen fra Elverum har også vært med på å starte The Flying Culinary Circus. I begynnelsen var prosjektet kun en hobby, men i dag har det blitt en stort merkevare med flere egne produkter innen mat, vin, glass m.m.. – Vi har holdt på i ti år og er verdens første omreisende kokkegruppe, sier han stolt. Han forteller at de også tilbyr råd til bedrifter som ønsker å forbedre sine matrelaterte produkter.

Foruten dette så tilbyr de også arrangementer. I tillegg leier de ut sine egne lokaler til for eksempel bryllup eller konfirmasjon. Tor Jørgen håper han kan inspirere andre til å finne ut hva de er gode til, og satse på det.

– Jeg synes det er gøy å kunne vise andre med lese- og skrivevansker at man ikke trenger å være redd for å prøve. Man må bare gasse på, og hvis ting går dårlig så er det bare å forsøke på nytt. Man må ikke gå i den fellen at man «gjemmer» seg bak det man IKKE kan, for vi er alle flinke til noe.

Les mer: