Medlemstilbud: Rabatt hos Riksteatret

Help

Dysleksi Norge har inngått et samarbeid med Riksteatret når de i år skal på turné til hele landet med Amina Sewalis kritikerroste «Hør’a, dagbok!».  

I den forbindelse får alle våre medlemmer 20 % rabatt på teaterforestillingen.

Om forestillingen:

«Hør’a, dagbok!» er fortellingen om Nansi og det å være ny i Norge. En historie om en kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften og stiller alltid opp for de svake. Sammen blir vi med henne på veien når hun trosser dysleksien og de kule gutta på skolen for å bli Norges største rap-stjerne!

Plakat av forestillingen der ungdommer står i ulike dansepositurer
Teaterforestillingen er basert på Amina Sewalis kritikerroste bok.

«Hør’a, dagbok!» blir en forestilling om vennskap, språk, fordommer, klasseforskjeller og rare ord som «samefugler» og «dillekopper».

En forestilling som gir deg varme og humor – men som samtidig blir neste års store hiphop-musikal for barn fra 6 til 12 år!

  • VG kastet terningkast 6 da boken kom ut på Aschehoug.
  • Boken ble nominert og ansett som en av favorittene til fjorårets Bokslukerpris.
  • Møt opp 60 minutter før forestillingsstart! Da har du sjansen til å bli med på en dansesession med Amie Mbye – helt gratis!
  • Velg billettkategori «Samarbeidspartner» når du bestiller billett og skriv inn kodeordet som du finner på Dysleksi Norges Min side.

Slik får du tilgang til rabatten:

For å benytte deg av medlemstilbudet må du logge deg inn på Min side her på dysleksinorge.no. Der finner du kodeordet som du trenger for å få rabatt på teaterforestillingen.

Tilbudet gjelder på alle forestillingene av «Hør’a, dagbok!».

Bli medlem av Dysleksi Norge i dag – vi har mange medlemsfordeler!

Mer om medlemstilbudet til Dysleksi Norge.