Hjertelig velkommen som delegat på Dysleksi Norges landsmøte 2018!

Jeg vil ønske akkurat deg hjertelig velkommen til landsmøte. Landsmøtet er organisasjonens høyeste myndighet. Det er allerede tre år siden vi var samlet på Gardermoen i 2015, mange av dere er kanskje her som delegat for første gang, noen er erfarne delegater.

Vi er alle en stor «familie» som tar vare på hverandre. Vi som er tillitsvalgte i organisasjonen, representerer hvert enkelt av alle våre medlemmer. Nå skal vi velge et nytt styre, vi skal legge planer, og vi skal sette overordnet politisk retning for Dysleksi Norge. Det er her vi setter medlemmenes ønske i fokus. Alt dette er både spennende og veldig viktig for Dysleksi Norge.

Kanskje du synes handlingsplanen er spenstig – eller langt ifra spenstig?

Nå har du sjansen til å fortelle hva du mener! Bruk stemmen din for å sikre at det du og medlemmene du representerer synes er viktig, blir med i alle de viktige beslutningene vi skal fatte på landsmøtet.

Dysleksi Norge er til for medlemmene – som trenger at vi kjemper for deres viktige sak.

De som sitter med lekser i timevis uten å føle mestring. De som gjør det bra på skolen, men ikke får ut sitt fulle potensial. De som har gitt opp skolen. De som føler at arbeidslivet ikke lenger er for dem. Opplæring gis på engelsk, og det stilles stadig høyere krav til skriftlige ferdigheter og formell kompetanse. Eller de som føler seg latterliggjort hver gang de ytrer seg på sosiale medier. 2015 var året da Erna Solberg ble «pirket på» på Facebook og svarte kontant: «Jeg har dysleksi og skriver selv.» Denne korte lille beskjeden skulle få stor betydning. «Alle» fikk det med seg. Nå vet «alle» at statsministeren har dysleksi. Ikke bare vi som jobber tett på denne problemstillingen. Uansett politisk overbevisning er det positivt når landets øverste leder både er åpen om å ha dysleksi og ikke lar seg pille på nesen av den grunn. Nå trenger vi forbilder med dyskalkuli og SSV også.

Vi skal være der for medlemmene – unge som gamle. Vi skal sørge for at samfunnet stadig blir litt bedre for dem som strever med lesing, skriving, språk eller tall.

Vel møtt og godt landsmøte!

Vennlig hilsen

Knut Rinden
leder

 

 

Sakspapirer
Her kan du laste ned sakspapirer:

Sakspapirer vanlig visning

Sakspapirer tosidig visning

 

Signert revisjonsberetning for:

Revisjonsberetning 2015

Revisjonsberetning 2016

Revisjonsberetning 2017

Skriv ordet på hva du leter etter og trykk på enter

X
X