Jardar Dahlstrøm

Jardar Dahlstrøm er 21 år. Han bor i Ålesund, og har vært medlem av Dysleksi Norge halve livet. Det var moren som meldte han inn da han fikk SSV-diagnosen.

Jardar er organisatorisk nestleder i Dysleksi Ungdom, og ungdomsrepresentant i styret til Dysleksi Sunnmøre. Der har han vært med sammenhengende siden 2014. Han satt også som vara i styret til Dysleksi Ungdom i perioden 2013-2014 og som styremedlem i perioden 2014-2016. Jardar utmerket seg da som meget ansvarsfull og engasjert og jobbet aktivt for Dysleksi Ungdom. Han er både likeperson og superbruker.

Jardar studerer til å bli mekanisk ingeniør med fokus på skipsdesign.

Hans viktigste kampsak er at samfunnet skal få ei større forståelse og kunnskap om DDS (dysleksi, dyskalkuli og SSV) og hva det innebærer å ha det. Et annet fokus han vil ha i organisasjonen er at alle vanskene er like viktige. Det tredje hovudfokuset hans er å arbeide for en mer stødig og slagkraftig organisasjon, en organisasjon som tar vare og følger opp medlemmene sine og aktiviserer de. Han vil også at Dysleksi Ungdom skal være en ungdomsorganisasjon for alle med DDS eller interesser for DDS-saken. Her skal ingen føle seg utenfor eller ekskludert.

Skriv ordet på hva du leter etter og trykk på enter

X
X