august, 2019

23aug.(aug. 23)18:0025(aug. 25)13:00Familiehelg Arrangør: Dysleksi Stavanger

Tid

23 (Fredag) 18:00 - 25 (Søndag) 13:00

Sted

Ognatun

Mjølhusvegen 70, 4364 Sirevåg

Detaljer

Dysleksi Stavanger inviterer til familiehelg på Ognatun.

TID: 23. – 25. august 2019.
STED: Ognatun, Sirevåg.
PRIS: Egenandel på 500 kr per deltaker. For familier flere enn 4 er prisen 2 000,- i egenandel. Dette dekker overnatting, mat, foredrag og aktiviteter. Betaling til knt. 3201 11 31505.
PÅMELDING: Bindende påmelding innen 16. juni via dette påmeldingskjemaet.
SPØRSMÅL: Kontakt Ingvild Kjosavik (ingvild.kjosavik@sandnes.kommune.no) eller Elisabeth Brodahl (ebro@equinor.com)
OBS! Alle må være medlemmer for å delta.

Vi inviterer til en helg med erfaringsdeling, faglig påfyll og hyggelig samvær. Samlingen er på leirstedet Ognatun i Hå kommune. Vi får servert alle måltid, og vil bo på familierom.

Opplegget er for barn/ ungdom med foreldre. Programmet er rettet mot barn fra 10 år og oppover, men alle er velkomne til å delta. Yngre barn er selvfølgelig også velkommen, men når det gjelder opplegg for dem, vil vi trenge hjelp fra foreldre for å få det til.

Vi starter med taco kl. 18:00 på fredagen, og avslutter med lunsj søndag kl. 13:00.

Vi har fire foredragsholdere, men programmet inneholder også tur til det vakre kystlandskapet. Vi skal og ha sosiale og kjekke aktiviteter. Det er viktig at alle tar med klær til å være ute, og det blir mulighet for bading. Barn og ungdom tar med det IT- utstyret de bruker på skolen.

Foredragsholdere:
• Ellen Heber er spesialpedagog. Hun har erfaring fra PPT og lesesenteret. Hun jobber i dag i Stavangerskolen. Hun blir med for å snakke om utredning, tiltak og mestring.
• Fanny Jacobsen har dysleksi. Hun jobber som høyskolelektor på VID. Hun vil snakke om gode hjelpemidler og strategier i hjem og skole. Hennes innlegg vil være tilpasset skoleelever.
• Guro Bergseth er rådgiver og kursholder i foreldrehjelpen GKB. Hun skal snakke om spesifikke språkvansker, hva er det og hva kan foreldre gjøre.
• Steinar Kjosavik er russ i år, og han har dysleksi. Han skal dele erfaringer fra tiden på ungdomskolen og videregående skole.

Velkommen!

Hilsen styret i Dysleksi Stavanger og omegn

Skriv ordet på hva du leter etter og trykk på enter

X
X