april, 2019

24apr.18:3021:00Dysleksicafé: Foredrag med Skrivelæreren Arrangør: Dysleksi Indre Østfold

Tid

(Onsdag) 18:30 - 21:00

Sted

Korsgård skole

Korsgårdveien 84, 1812 Askim

Detaljer

Dysleksi Indre Østfold inviterer til dysleksicafé og foredrag med Skrivelæreren Merete Henden Kronholm.

TID: Onsdag 24. april, dørene åpner kl. 18:30. Foredraget starter kl. 19:00.
STED: Korsgård skole, Askim.

Foredrag fra kl. 19:00, kaffe og noe søtt fra kl. 18:30.

Arrangementet er gratis og åpent for alle enten man er medlem i Dysleksi Norge eller ikke. Passer for både ungdom, foresatte og fagpersoner. Kom og bli inspirert uavhengig av om du/dine selv har/jobber med dysleksi eller ikke!

Merete Henden Kronholm er en engasjert lærer som vil hjelpe alle til å oppleve skriveglede og få bedre skrivekondis. Hun er opptatt av at elever skal skrive for andre enn læreren og få tekster ut av klasserommet.

Merete har 20 års erfaring fra klasserommet. I dag er hun norsk- og engelsklærer ved Mysen videregående skole, og har halv stilling som lærerspesialist. Hun har lang erfaring fra ungdomsskolen i Oslo. De siste årene har hun, ved siden av jobb, tatt videreutdanning innen literacy ved NTNU, Skrivesenteret og NBI. Hun har holdt en rekke skriveseminar for lærere og skoleledere. Engasjementet hennes er knyttet til å få med alle elever gjennom å skrive for å lære, gå i dybden og nå ut til ulike mottakere. Som skrivende lærer deltar hun i den offentlige debatten i ulike sosiale medier. Hun vant prisen for Fabelaktig Formidling i 2017.

—————————————

Våren 2019 er Dysleksi Indre Østfold så heldige å få låne lokaler på Korsgård skole i Askim til sine arrangementer. I mai 2018 ble Korsgård skole godkjent som dysleksivennlig skole, og var dermed først ut i vår del av fylket. Vi håper mange skoler kommer etter snart! Det vil bli samlinger på Korsgård skole siste onsdag hver måned. Her er alle velkomne, enten man er medlem i Dysleksi Norge eller ikke. Disse onsdagssamlingene i vår er først og fremst for de voksne, men har man ikke barnevakt er det fint mulig for barna å være med. Det vil bli arrangert andre ting for barn/familie som annonseres på vår Facebook-side etter hvert, så følg med!

Skriv ordet på hva du leter etter og trykk på enter

X
X